7 december 2020

Webinar bijzondere doelgroepen includeren binnen de vereniging

Met de toenemende populariteit en acceptatie van de Paralympische Spelen als topsport neemt ook het aantal leden (met een beperking) van verenigingen toe. Bovendien is Nederland, zoals wel vaker het geval is, gidsland als het gaat om de integratie van aangepast sporten in onze sport- en verenigingscultuur. En dat willen we graag zo houden!

Trainingscentrum Aangepast Sporten (TAS), Iedereen Kan Sporten (IKS) Parkstad en Westelijke-Mijnstreek organiseren de kennistransfer "bijzondere doelgroepen includeren binnen de vereniging" op donderdagavond, 17 december van 19:00-20:30 uur online in de vorm van een webinar.

Cees Vervoorn houdt zich al zijn hele leven bezig met sport. Zo deed hij als zwemmer meerdere keren (1976, 1980 en 1984) mee aan de Olympische Spelen. Hij was nationaal recordhouder op de 100 en 200 meter vrije slag en op de 100 en 200 meter vlinderslag. Ook was hij de chef de mission van het Nederlands Paralympisch Team in 1996 en 2000. Momenteel is Cees de verbindende schakel tussen de wetenschap en de praktijk bij Kenniscentrum Sport & Bewegen.

Gedurende deze kennistransfer heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen of uw knelpunten te bespreken. Dit kan een waardevolle avond zijn, ook als uw organisatie of vereniging nog geen aanbod heeft voor deze doelgroep.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u klikken op onderstaande link. Na aanmelding ontvangt u de link voor de webinar een paar dagen van te voren via mail.

https://www.dehaamen.nl/TAS/Ke...

Actueel

Subsidies Sportakkoord

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Corona Helpdesk voor sportclubs - Huis voor de Sport Limburg

meer lezen >