Jump XL Heerlen

Het Grootste en Extreemste Trampoline Park van Limburg!

Kom jumpen op de trampolines en show jouw vetste tricks, ga de strijd aan in de Dodge ball Arena, leef je uit op het Ninja parcours of waag een sprong van onze Jump Tower. Wij hebben plek voor 130 jumpers tegelijk.

Stunt en Tricks

Kijk jij altijd met een schuin oog naar die ervaren jumpers, die de coolste tricks doen op de trampolines? Wil jij ook leren hoe je een 360-twist, een frontflip, een backflip, een 540 front en een fullback doet? Kom dan naar onze speciale stunt & tricks lessen. Check de lesmogelijkheden bij het Jump XL Heerlen en schrijf je meteen in!

Trampoline Fitness

Intensief fitnessen met een lach op je gezicht. Dat is Trampoline Fitness: intensieve trainingen op de trampolines. Door de vering van de trampolines zijn deze workouts echte fat burners. Daarbij is trampoline fitness minder belastend voor je gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen, en heb je minder kans op blessures.

Puppy Jump

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalzen? Zeker niet! Ook de allerkleinsten zijn gek op onze trampolines. En daarom hebben we speciaal voor ouders met kinderen van 1,5 tot 7 jaar Puppy Jump op ons programma staan: een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen. Vaders, moeders of andere begeleiders springen gratis mee, alleen de kinderen betalen entree. Kijk snel op welke dagen en tijden Puppy Jump wordt aangeboden!

Kinderfeestje arrangement

Een jumpparty is het meest leuke sportieve feestje wat je kunt verzinnen. Onder begeleiding van onze jump masters en court watches leer jij de mooiste trucs en verbeter je je jump skills. De party is inclusief onbeperkt limonade, patat of popcorn, een snack en een slush puppie.

20180928_162425
20180928_162502
20180928_162733
20180928_162903
Website van sportaanbieder >

Actueel

Sportcafé Ondernemende sportaanbieders Heerlen een succes!

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >