WV KCC '13

Het sportcomplex Meezenbroek waar competitievoetbal voor senioren, dames, veteranen en jeugd centraal staat en waar een dartvereniging competitie speelt is gelegen aan de Govert Flinckstraat 90 in Heerlen.

Deze mooie locatie is ook uitermate geschikt voor het organiseren van buitenevenementen.

De voetbalvereniging bestaat momenteel uit 2 seniorenelftallen, een damesteam (7 tegen 7), een veteranenelftal en 2 jeugdteams (J09 en JO11). Nieuwe spelende leden voor veld/zaalvoetbal bij de senioren/dames en veteranen zijn van harte welkom. Voor de jeugd zijn we naarstig op zoek naar nieuwe spelertjes en jeugdleiders. De nieuwe leider(ster) mag rekenen op een door de vereniging betaalde opleiding cursus pupillen.

Mocht u de vereniging financieel willen ondersteunen kan dit op allerlei manieren (reclamebord, club van 25, shirtsponsoring bij de jeugd of eurosponsoring waarbij je € 1 per gemaakt doelpunt moet betalen).

Verder kunt u gebruik maken van de accommodatie voor allerlei activiteiten, vergaderingen en feestjes en is deze mooie locatie uitermate geschikt voor het organiseren van buitenevenementen.

Kom gerust eens een keer een kopje drinken of een drankje nemen in onze gezellige kantine!

Bestuur WV KCC '13

Foto 1e elftal KCC 2018
Website van sportaanbieder >

Actueel

Corona – aanscherping maatregelen voor sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Corona Helpdesk voor sportclubs - Huis voor de Sport Limburg

meer lezen >