Verslag Sportcafé's april | Sport in Heerlen

Verslag Sportcafé's april

Zoals gecommuniceerd via www.sportinheerlen.nl, organiseerde SportNetwerk Heerlen in april een aantal sportcafé’s. Tijdens deze avonden werd aan de aanwezige verenigingen en overige sportaanbieders gevraagd met welk project of welke activiteit zij iets voor elkaar zouden kunnen betekenen, om op deze manier de Heerlenaar (meer) aan het bewegen te krijgen. Hieronder de uitkomsten van deze avonden.

  • In Hoensbroek kwam al snel het idee naar voor om een open sportdag te organiseren, waarbij de verschillende sportaanbieders uit de omgeving een podium krijgen om zich te laten zien. Een leuke, sportieve dag voor leden, mensen uit de buurt en overig geïnteresseerden.
  • Tijdens de bijeenkomst op sportpark Kaldeborn bleek er interesse te zijn om ouders van sportende kinderen ook in beweging te brengen. Er wordt nu bekeken om hen op bepaalde momenten deel te laten nemen aan sportaanbod in de buurt.
  • Voor Dynamica Parkstad en SV Marathon lijkt een uitje naar The Climbing Corner een leuke mogelijkheid om aandacht te geven aan leden- en vrijwilligersbinding.

De komende tijd worden de acties uitgezet en worden de verenigingen en organisaties verder met elkaar in contact gebracht.

Wil jouw vereniging ook bespreken of en welke vorm van samenwerking met andere partijen interessant zou kunnen zijn? Of hebben jullie een concreet thema dat jullie met een andere vereniging op willen pakken? Neem dan contact op met Thijs van Veen via tvanveen@alcander.nl of 06-4314 1282.

Actueel

Onderzoek over sport- en cultuurbehoefte

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >