8 juli 2019

Heerlen heeft een sportformateur!

Sinds 1 juli heeft Heerlen een sportformateur. Gioya Kamphuis- van Tongeren gaat de komende maanden samen met de lokale partijen aan de slag om te komen tot een lokaal sportakkoord. De uitdaging is om uiterlijk 8 november 2019 een Heerlens sportakkoord op te leveren.

Gioya is zo'n 20 jaar mede-eigenaar en 10 jaar directeur in de sportsector geweest. Onder de naam van Tongeren & Partners B.V. helpt zij nu o.a. ondernemers & bestuurders in de sportsector met het optimaal inrichten en runnen van hun bedrijf/organisatie. Vanuit haar ervaring met publieke en private instellingen in Parkstad zal zij zich inzetten om sport dieper te verankeren in Heerlen. Contact via 06-21146579 of sportakkoordheerlen@gmail.com.

Sportformateurs zijn verantwoordelijk voor de procesbegeleiding bij de ontwikkeling van een lokaal sportakkoord. Dit akkoord verbindt mensen en organisaties, zet aan tot samenwerken en uitvoeren en sluit aan bij lokale ambities. Een sportformateur heeft een onafhankelijke positie. Sportaanbieders, maatschappelijke organisaties en gemeenten zijn partners binnen het proces. De rol van een sportformateur is tijdelijk.

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >