18 november 2021

Sportcafé Heerlen

In de maanden december en januari worden er 4 sportcafé's georganiseerd door het kernteam van Sportakkoord Heerlen. Diverse verenigingen en organisaties die 'iets' met bewegen doen of willen doen worden uitgenodigd om samen het gesprek aan te gaan, maar ook overig geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.

Sportcafé’s
Op 14 december staat in Hoensbroek het eerste sportcafé op de planning. Op deze avond gaat het om ontmoeten van partijen in de buurt en elkaar weten te vinden. Wij gaan met de aanwezigen het gesprek aan hoe onderling contact en samenwerking gestimuleerd kan worden. Daarnaast gaan jullie met elkaar in gesprek. In één of meerdere groep(en) wordt een mogelijke activiteit of programma bedacht waar iedereen zijn voordeel uit kan halen. We hebben de mogelijkheid om dit plan of deze plannen financieel te ondersteunen vanuit het Sportakkoord Heerlen.

Wanneer
Datum: Dinsdag 14 december
Tijd: 19:00 (inloop) tot 21:30 uur
Locatie: Informatie volgt nog

Overige data en omgevingen:
Maandag 17 januari - Kaldeborn
Woensdag 26 januari - A gene Bek
Maandag 31 januari - Varenbeuk

Let op: voor de doorgang van de sportcafé's zullen de corona-maatregelen in de gaten gehouden worden.

Aanmelden
Interesse om mee te praten in Hoensbroek, of op één van de andere avonden? Geef dit dan uiterlijk woensdag 1 december door via tvanveen@alcander.nl. Graag aangeven vanuit welke vereniging of organisatie je aan wilt sluiten en eventueel met hoeveel personen.

Zijn er vragen of opmerkingen n.a.v. dit onderwerp? Of heb je andere vragen over het Sportakkoord of voor de verenigingsondersteuner? Neem dan gerust contact op via het vermeldde e-mailadres of bel met Thijs van Veen op 06 - 4314 1282.

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >