2 maart 2022

Sportcafé's gemeente Heerlen in april

Na de eerdere annulering van de sportcafé’s, wil het kernteam Sportakkoord Heerlen deze in april alsnog laten plaatsvinden. Diverse verenigingen en organisaties die 'iets' met bewegen doen of willen doen worden uitgenodigd om samen het gesprek aan te gaan, daarnaast kunnen ook overig geïnteresseerden zich aanmelden.

Sportcafé’s
Tussen 12 en 25 april staan vier sportcafé’s op de planning. Op deze avonden gaat het om ontmoeten van partijen en elkaar weten te vinden. Wij gaan met de aanwezigen het gesprek aan hoe onderling contact en samenwerking gestimuleerd kan worden. Daarnaast gaan jullie met elkaar in gesprek. In één of meerdere groep(en) wordt een mogelijke activiteit of programma bedacht waar iedereen zijn voordeel uit kan halen. We hebben de mogelijkheid om dit plan of deze plannen financieel te ondersteunen vanuit het Sportakkoord Heerlen.

Let op: jouw organisatie hoeft zich niet in de directe omgeving van het betreffende sportcafé te bevinden. Iedere avond start de inloop om 19:00 uur en zal tot uiterlijk 21:30 uur duren.

Wanneer
Datum 1: Dinsdag 12 april
Locatie: Zwembad Hoensbroek – Gravin van Schönbornlaan 2 Hoensbroek

Datum 2: Woensdag 13 april
Locatie: Kantine HC Nova – Stadionbaan 38 Heerlen

Datum 3: Dinsdag 19 april
Locatie: A Gene Bek – Tacitusstraat 130 Heerlen

Datum: Maandag 25 april
Locatie: Kantine Heksenberg-NEC – Varenbeukerweg 58 Heerlen

Aanmelden
Interesse om mee te praten op één van deze avonden? Geef dit dan uiterlijk zondag 3 april door via tvanveen@alcander.nl. Graag onder vermelding van de vereniging of organisatie en eventueel het aantal personen.

Zijn er vragen of opmerkingen n.a.v. dit onderwerp? Of heb je andere vragen over het Sportakkoord of voor de verenigingsondersteuner? Neem dan gerust contact op via het vermeldde e-mailadres of bel met Thijs van Veen op 06 - 4314 1282.

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >