Adelante Zorggroep

Adelante Sport & Bewegen in Hoensbroek biedt een unieke combinatie van sport- en bewegingsfaciliteiten. U kunt er onder professionele begeleiding werken aan uw fysieke klachten, conditie en gezondheid.

Adelante Sport & Bewegen is een onderdeel van revalidatiecentrum Adelante dat een hoogwaardige sportomgeving biedt voor mensen met en zonder een beperking. Hierbij zetten wij specialistische kennis en kunde in om u op een veilige en prettige manier te laten werken aan uithoudingsvermogen, mobiliteit, stabiliteit en kracht. U kunt bij Adelante onder professionele begeleiding gezond bewegen, binnen de grenzen van uw mogelijkheden. Ons doel is bereikt wanneer u zich na afloop van onze sport- en bewegingsactiviteiten moe maar voldaan voelt.

Binnen Adelante sport en Bewegen bieden we veel activiteiten aan voor zowel mensen met als zonder beperking. Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van ons aanbod, willen we u verzoeken via onze website het sportboekje te downloaden. Hierin staat een duidelijk omschrijving van al dat moois wat wij u te bieden hebben.

Logo Adelante
Website van sportaanbieder >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >