Bridgeclub Coriovallum

B.C. Coriovallum

Bridgeclub Coriovallum uit Heerlen is een gezellige club voor bridgers van elke pluimage voor deelnemers uit de gehele Parkstad en zelfs daarbuiten. Het spelen van competities staat hoog in het vaandel, maar vrijheid en ontspanning zijn ook belangrijk. Met deelname aan de diverse competities, interne of bondscompetities, wordt het sportieve element benadrukt.
Tijdens de zomercompetitie staat voor iedereen deelname open. Als u interesse heeft kom dan eens een avondje kijken en spelen. Ook een proefdeelname tijdens een competitie is mogelijk, meldt u zich wel even aan bij de wedstrijdleiding of dit ingepast kan worden.

We bridgen in de Caumerbron in Heerlen (Heerlerbaan) dat gemakkelijk bereikbaar is en rolstoeltoegankelijk. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij spelen op dinsdagavond, maar ook op woensdagmiddag kunt u bij ons bridgen.

Aan- en afmeldingen voor de dinsdagavond dienen te geschieden bij Jan en Loek Moonen: Telefoon Loek: 06-52853834 of Jan: 06-22744314 Of het vaste nummer: 045-5410773
Voor de woensdagmiddag af- en aanmelden bij Lilo Houben, mobiel 06-23759141, email: lilohouben37@gmail.com.

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >