Club de Petanque Heerlen

Club de Pétanque is sinds 09 mei 1992 gevestigd aan de Varenbeukerweg 44 te Heerlen. Zowel competitief als recreatief kan iedereen bij ons terecht. Jeu de Boules kan door jong en oud beoefend worden en iedereen kan bij ons terecht. Voor ouderen zeer geschikt om in beweging te blijven en daarnaast is het een sport om diverse sociale contacten te onderhouden. Daarnaast is het een sport die tot zeer hoge leeftijd beoefend kan worden. Bij ons kunt u het hele jaar jeu de boules spelen, in de winter in onze hal en zodra het weer het toelaat op ons buitenterrein.

Speciaal voor wedstrijdspelers organiseren we 11 wintertoernooien en doen we mee met de door de bond georganiseerde zomer en wintercompetitie.
Iedere 1e maandagmiddag van de maand kan iedereen, lid of niet, meedoen met het melée. We spelen dan 3 wedstrijden. U speelt elke partij met iemand anders en tegen iemand anders. De kosten bedragen € 2,00 en we spelen om kleine prijsjes.

Daarnaast worden er door het jaar heen diverse clubactiviteiten gehouden zoals een familietreffen, bbq toernooi, D'r Kuëb va Heële clubkampioenschappen, donderdagmiddag ledencompetitie en vinden er uitwisselingen plaats met andere verenigingen.

Logo Cd P
Voorkanthalmetbanen
Halbuitenverlichting
Hal-binnen
Keepcalm
07
05
Website van sportaanbieder >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >