de Bundeling

Fysiotherapie de Bundeling is een kwalitatief hoogwaardig centrum voor volwassenen fysiotherapie, geriatriefysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Onze hoofdlocatie is gevestigd St. Gregoriuslaan 1A, 6442 AE in Brunssum. Daarnaast is er een dependance kinderfysiotherapie in MediPoint Parkstad, Voskuilenweg 129 6416AJ in Heerlen

De Bundeling biedt Fitkids aan.

Fitkids is het fitness- en oefenprogramma voor kinderen van 6 - 18 jaar met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. het doel van Fitkids is om kinderen een nieuwe 'life-style' aan te leren. Het is de bedoeling dat kinderen plezier in bewegen krijgen door onder professionele begeleiding te trainen en te bewegen in een sportieve en stimulerende omgeving. Een ander doel is het trainen van de fysieke en mentale conditie. Tevens wordt het kind in Fitkids gestimuleerd om na het doorlopen van het Fitkidsproject, indien mogelijk door te gaan met een andere sportactiviteit, bijvoorbeeld in clubverband. Het programma staat onder leiding van de kinderfysiotherapeuten van de Bundeling. Eerst wordt individueel een intake afgenomen. Daarna start de groep.

Fitkids is er in aangepaste vorm ook voor peuters en kleuters met (dreigend) overgewicht, motorische achterstand, een chronische ziekte of beperking. Neem hiervoor contact op met de Bundeling 045-5250116.

Website van sportaanbieder >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >