Duikvereniging Up-Again

Duikvereninging Up-Again is een duikvereniging voor jong en oud. Bij ons kun je al met een duikopleiding beginnen vanaf 12 jaar. Duiken is niet moeilijk, maar je moet wel een aantal basisvaardigheden leren en oefenen. De duikopleiding bij Up-Again bestaat uit theorie- en praktijklessen. De praktijklessen bestaan uit vaardigheid- en conditietrainingen. De theorielessen worden klassikaal gegeven, met duidelijke presentaties op groot scherm. Het lesmateriaal bestaat o.a. uit een theorieboek en een duikplanner.

De opleiding wordt gedurende het seizoen (van september tot juli) verdeeld in een binnen- en buitenwater training. De binnenwater training geven wij op zaterdag van 17.30u tot 18.30u in zwembad De Joffer te Voerendaal en de buitenwatertraining in de Bosmolenplas te Panheel.

Na afronding van de opleiding kun je zelfstandig en veilig overal ter wereld duiken en begint je duikersleven echt.

Up-Again is opgericht in 2005, en gestart met duik opleidingen volgens de richtlijnen van de NOB. Iedere zaterdag van 17:30 tot 18:30 zullen we les geven in het zwembad De Joffer te Voerendaal.

Naast een serieuze opleiding staat gezelligheid centraal in onze vereniging. Zo organiseren wij ieder jaar een aantal leuke activiteiten waaraan onze duikende leden, maar ook hun niet duikende familieleden kunnen deelnemen. Je kunt daarbij denken aan het jaarlijkse Zeeland weekend, de jaarlijkse BBQ, en andere gezellige clubactiviteiten.

Up-Again is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), dé bond voor alle duikers en iedereen die wil genieten van de unieke onderwater beleving. De NOB is aangesloten bij de wereld- en Europese duikfederatie en zet zich o.a. in voor het behoud van zoveel mogelijk duikwater. Door lid te worden van Up-Again word je automatisch lid van deze bond. Als lid van de NOB ontvang je een aantal keer per jaar het prachtige magazine Onderwatersport en ben je collectief verzekerd! Meer informatie is te vinden op <a href=".

Nieuwsgierig"><a href="http://www.onderwatersport.org

Zou je wel eens met de duiksport en Up-Again willen kennis maken? Neem dan contact met ons op. Je kunt geheel vrijblijvend een proefduik komen maken. Het enige dat je hoeft mee te nemen is je badkleding en een handdoek, wij regelen de rest!

Website van sportaanbieder >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >