Sport- & Dansstudio YnkD

Sport- & Dansstudio YnkD: De expert op het gebied van Urban Sport in Heerlen en omstreken. Een plek waar verschillende culturen, diciplines en doelgroepen met elkaar in aanraking komen en verbonden raken door middel van de universele taal van beweging!

Als "New Kid On The Block" gestart, maar inmiddels dé plek in Heerlen voor al uw sportieve vragen! Middels 2 pijlers delen wij ons bedrijf enerzijds in als dansschool, van HipHop tot Modern-Jazz, recreatief tot internationaal competitieniveau; Dansstudio YnkD biedt het allemaal. Al onze docenten zijn gediplomeerd in één of meerdere stijlen en hebben zelf ruime ervaring en successen behaald op Nederlandse-, Europese- en/of Wereldkampioenschappen. Daarnaast bieden wij ook een gevarieerd aanbod van diverse groepslessen & functionele training.

Anderzijds staan wij bekend om onze "sportieve" evenementen organisatie! Van klein- tot grootschalige events, bij YnkD bent u aan het juiste adres voor een spetterende ervaring met een blijvende herinnering! Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 15 jaar, weten onze medewerkers in te spelen op elke vraag en zo uw evenement volledig in te delen volgens uw wensen. Of het nu gaat om een kinderfeestje, teamuitje, of een sportdag. Wij gaan elke uitdaging aan! "

Website van sportaanbieder >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >