Taekwondo Academy Parkstad

Vereniging voor de Koreaanse krijgskunst Taekwondo.

Wij zijn de enige Taekwondo-school in deze regio welke erkend wordt door Taekwondo Bond Nederland en waar uitsluitend door rijksgediplomeerde trainers op een moderne, verantwoorde wijze sportlessen worden verzorgd

Taekwondo Academy Parkstad is in 2009 opgericht door rijksgediplomeerd hoofdtrainer en internationaal scheidsrechter Mike Fox.

De school is bewust een Academy genoemd, want de doelstelling is om het oude, traditionele Taekwondo als allround krijgskunst te beoefenen en op hoogstaand nivo.

Inmiddels kunnen we trots zeggen dat wij een toonaangevende Taekwondo-school zijn en de enige in Limburg welke succesvol internationaal in de top meedraait en waar leerlingen vrijwel altijd de 1e keer slagen op de landelijke danexamens bij Taekwondo Bond Nederland.

De sfeer en het nivo zijn uitstekend en onze vereniging staat dan ook voor internationale sportieve successen, plezier en hechte vriendschappen.

We trainen in de modernste gymzaal van Heerlen, onder basisschool de Ganzerik, en de lessen worden verzorgd door gerenommeerde, goed (bij)geschoolde, rijksgediplomeerde trainers met een geldige licentie van Taekwondo Bond Nederland en ruime ervaring.

Website van sportaanbieder >

Actueel

Sportcafé Ondernemende sportaanbieders Heerlen een succes!

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >