Wante Sport

Wante Sport is een organisatie waar je voor sport, gezondheid en ontspanning terecht kunt. Het doel van deze lessen is het bevorderen van de gezondheid en de algemene fitheid.

Wij bieden verschillende lessen, workshops en cursussen aan zoals: Circusles, Polesport, Hoela Hoep Fitness, Hoopdance, Aerial Silks, Aerial Hoop, Stretchlessen, Powertraining (voor boys), Kidslessen (pole), Conditie- & krachttraining.

Ook te boeken voor shows, privélessen, teambuilding, verjaardag- & vrijgezellenfeestjes.

Wante Sport is een organisatie waar je voor sport, gezondheid en ontspanning terecht kunt. Naast inspannen wordt ontspannen steeds belangrijker in onze huidige drukke samenleving. Vandaar onze missie ‘Sportief en Gezellig samen zijn’. Met motivatie en enthousiasme bepalen wij het verschil voor onze leden. Iedereen die bij ons sport, jong, oud, sportief of minder sportief, moet zich thuis kunnen voelen en de aandacht krijgen die men zoekt.

Wante Sport is continu in beweging. Wij zijn er voor jou door constant in te spelen op de vraag van de klant, de nieuwste trends en ontwikkelingen. Samen met de energie van onze instructors is dit de perfecte combinatie om te werken aan het belangrijkste element van het leven: Gezondheid.

Wij bieden verschillende lessen, workshops en cursussen aan. Het doel van deze lessen is het bevorderen van de gezondheid en de algemene fitheid.

Bij ons is iedereen welkom, wij passen de oefeningen aan naar de mogelijkheden van de leerling

Website van sportaanbieder >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >