Zwemvereniging Oranje-Nassau / Sport & Spel

Opgericht in 1921 en nog steeds bruisend en vol energie, biedt Zwemvereniging Oranje-Nassau/Sport & Spel (ZON/S&S) verschillende takken van de zwemsport aan. Bij ZON/S&S kun je terecht voor leszwemmen, maar ook voor master zwemmen en snorkelen. Wanneer je aan wedstrijden mee wil doen dan bieden onderwaterhockey en waterpolo voldoende uitdaging.

Het plezier voor zwemmen kan niet vroeg genoeg beginnen. Vandaar dat onze vrijwilligers de jongere kinderen vakkundig, geduldig en op een speelse manier voorbereiden op hun diploma. Ook voor wie reeds een diploma heeft en recreatief wil zwemmen, biedt de vereniging een aantal mogelijkheden zoals, masterzwemmen, snorkelen, onderwaterhockey en waterpolo. Tevens worden er door het jaar heen een aantal leuke activiteiten georganiseerd.

De vereniging wil leden binden door ze in aanraking te brengen met de verschillende zwemdisciplines waar steeds nieuwe sportieve uitdagingen gevonden kunnen worden. Vandaar onze slogan: “de Doorzwemvereniging”. Iedereen die van zwemmen houdt zal zich als een vis in het water voelen bij ZON/S&S.

Zwemvereniging ZON/S&S betrekt leden uit heel Heerlen/Parkstad. De waterpoloafdeling is actief in zwembad d'r Pool in Kerkrade.

20180324_124809
DSC_0312
EBO52562-1024x683
IMG_4992
Sinterklaas 2013 28
Snorkelen-Pascal Moors-18-1024x682
Zon Zwem-Pascal Moors-31
ZON
Website van sportaanbieder >

Actueel

Winnaars Nationale Sportinnovator Prijs 2023: ‘Een (sociaal) veilig sportklimaat’ bekend

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >