Coöperatie 'Samen Winnen' Heerlen

De coöperatie 'Samen Winnen' is een uitvloeisel van het uitvoeringsplan Verantwoord Verduurzamen Heerlen. Dit is onderdeel van het Sportakkoord Heerlen.

In december 2019 richtten 8 Heerlense binnen- en buitensportverenigingen de maatschappelijke coöperatie ‘Samen Winnen’ op. Dankzij deze samenwerking winnen de verengingen veel! Doordat de verenigingen als coöperatie inkopen en aanbestedingen doen, besparen zij aanzienlijk op kosten en komen ze in aanmerking voor de regeling Bouw en Onderhoud Sport Accommodaties (BOSA). Naast deze besparingen leren ze ook nog eens veel van elkaar.

Onderstaande video geeft een beeld van het succes van de coöperatie. Andere verenigingen uit Heerlen zijn van harte uitgenodigd om zich bij ‘Samen Winnen’ aan te sluiten en mee te doen met de projecten.

Ook clubs zonder eigen gebouw kunnen hier hun voordeel mee doen. Binnensportclubs kunnen bijv. subsidie ontvangen voor de aankoop van sportmaterialen. Daarom heeft Team Timmermans Karate zich ook bij de coöperatie aangesloten.

Huis voor de Sport Limburg treedt op als coördinator van de coöperatie. Wil je meedoen of meer weten meld je dan bij: Henny ter Haar via h.terhaar@hvdsl.nl

Meer Informatie over de oprichting van de coöperatie Samen Winnen Heerlen klik hier

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >