Social Bootcamp

Binnen het Sportakkoord Heerlen zijn samenwerken en verbinden buiten de grenzen van de eigen organisatie de rode draad. Ambities in het sportakkoord vragen organisaties en sportaanbieders om te werken naar een Open Club instelling, naar nieuw aanbod en naar nieuwe maar duurzame relaties.

Maar hoe pak je dit aan?

Waar vindt je de verbinding?

Welke nieuwe doelgroepen kunnen we bedienen?

Mondriaan GGZ, Maria Mekes van Beweeg Je Mee en Fit for the Job Mondriaan zijn de uitdaging van het Sportakkoord aangegaan en laten in Heerlen zien hoe een nieuwe verbinding leidt tot een unieke samenwerking.

Door te kijken naar elkaars behoeften kunnen verschillende partijen en doelen aan elkaar gekoppeld worden. Met behulp van de Social Bootcamp bewegen personeel en cliënten in rolstoel meer, hebben deelnemers meer sociale contacten en ontsluiten we ook een van oudsher gesloten doelgroep en terrein, de Geestelijke Gezondheidszorg.

Door het openstellen en het herontwikkelen van het Mondriaan Park creëren we een verbinding met het Land van Kalk en nodigen we sporters, wandelaars en fietsers uit om te bewegen op en om het Mondriaan terrein. De beweging naar buiten is gemaakt.

De Social Bootcamp is door zijn flexibiliteit breed inzetbaar bij organisaties en sportaanbieders die op zoek zijn naar nieuw aanbod, nieuwe doelgroepen, sociaal contact en/of maatschappelijk betrokkenheid. Een goede work-out en samen plezier maken staan centraal.

Heeft uw vereniging, sportaanbieder of zorgorganisatie interesse om met het Social Bootcamp aan de slag te gaan of aan te sluiten bij dit project! Neem dan contact op met Maria Mekes.

mariamekes@beweegjemee.nu of 06-29160080

Actueel

Sportcafé Ondernemende sportaanbieders Heerlen een succes!

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >