SportNetwerk Heerlen


Organisaties die zich in en om Heerlen bezighouden met sportondersteuning en sportstimulering in Heerlen hebben de handen ineengeslagen om de sector Sport in Heerlen beter te kunnen ondersteunen. Deze organisaties vormen het SportNetwerk van Heerlen. Op deze pagina vindt je de relevante contactinformatie en kun je direct contact zoeken om mee te doen, informatie te krijgen of een eigen project in te dienen.

Deze partijen zijn allen op de hoogte van de meest relevante zaken en kunnen je waar nodig doorverwijzen naar de juiste instantie of contactpersoon.

Sportakkoord Heerlen: Ben je een interessant project tegengekomen waaraan je graag wilt deelnemen, wil je zelf graag een project indienen of meer informatie ontvangen over subsidies in het Sportakkoord en voorwaarden om mee te doen, neem dan contact op met Gioya.

Gemeente Heerlen: Heb je vragen over vergunningen, huur accommodaties, financiën, subsidies e.d. zoek dan contact met Saskia Meertens.

Heel Heerlen Beweegt: Klik hier voor meer informatie over de activiteiten van Heel Heerlen Beweegt of neem rechtstreeks contact op met Jessie.

Iedereen kan Sporten Parkstad: Voor alle vragen en projecten omtrent sporten met een beperking is Chantal de aangewezen persoon. Klik hier voor de website van Iedereen kan Sporten Parkstad.

Sportraad Heerlen: Wil je meepraten over sport in Heerlen of signaleer je zaken waar je meer aandacht voor wilt vragen, neem dan contact op met de sportraad.

Nieuw!!! Verenigingsondersteuning Binnen het Sportakkoord Heerlen is Verenigingsondersteuning opgenomen als het belangrijkste project. Niet alleen bij het opstellen van het Sportakkoord maar ook tijdens dagelijkse contacten en een belronde naar alle verenigingen komt de vraag naar een verenigingsondersteuner sterk naar voren. Vanaf september 2021 heeft HHB in samenwerking met Gemeente Heerlen en de Sportraad Heerlen Thijs van Veen aangesteld om deze functie binnen Heerlen op te tuigen.

Actueel

Sportcafé Ondernemende sportaanbieders Heerlen een succes!

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >