Hendriks Sportpaleis Hoensbroek

Het Hendriks Sportpaleis is een Sport- en Recreatiecentrum gevestigd in Hoensbroek. Het Hendriks Sportpaleis beschikt over acht Indoortennisbanen, drie recentelijk vernieuwde Squashbanen, zes Bowlingbanen en zes Kegelbanen. Tevens zijn er binnen het Hendriks Sportpaleis diverse zalen voor feesten en partijen, zowel voor de zakelijke markt als voor particulier gasten, die geschikt zijn voor gezelschappen vanaf twintig personen tot en met 2500 personen.

Het Hendriks Sportpaleis beschikt over acht Indoor tapijt tennisbanen, welke alle acht voorzien zijn van milieuvriendelijke en energiebesparende verlichting. Onze tennisbanen worden volop gebruikt voor trainingen, contracturen, diverse competities en toernooien. Het Hendriks Sportpaleis biedt diverse mogelijkheden om de tennissport te beoefenen.

Squash is een snel, sterk inspannend en conditioneel spel. De banen bestaan uit een houtverende vloer en een glazen achterwand. Het Hendriks Sportpaleis beschikt over drie recentelijk vernieuwde squashbanen. Onze Squashbanen beschikken over energiebesparende en milieuvriendelijke verlichting.

Na uw sportieve inspanningen kunt u heerlijk nagenieten in onze horecagelegenheid welke in 2017 geheel is gerenoveerd. Ons ruime horeca assortiment bestaat uit diverse koffies, een ruim assortiment frisdranken, diverse (speciaal) biertjes van het vat of uit de fles en een goed glas wijn. Tevens serveert onze keuken een kleine kaart. Onze vriendelijke horecamedewerkers staan graag voor u klaar.

Hendriks Bowling is een gezellig bowlingcentrum dat gevestigd is in het Hendriks Sportpaleis te Hoensbroek. Bij Hendriks Bowling kun je naast Bowlen ook Kegelen, Biljarten en gezellig een biertje drinken. Tevens beschikt Hendriks Bowling over diverse zalen die uitermate geschikt zijn voor feesten en partijen. Hendriks Bowling is zeer centraal gelegen in Zuid-Limburg. Slechts enkele autominuten vanuit Heerlen, Voerendaal, Kerkrade of Nuth is Hendriks Bowling te bereiken. Voor of na het bowlen kan er gezellig geborreld worden aan de bar van Hendriks Bowling. Hier kunt u genieten van een lekker biertje, heerlijke cocktail of een goed glas wijn. Neem vooral een kijkje in onze menukaart. Hendriks Bowling biedt naast Bowlen ook een selectie aan arrangementen aan in combinatie met Bowlen of Kegelen. Onze arrangementen hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De arrangementen zorgen ervoor dat u een heerlijk avondje uit heeft in een ongedwongen sfeer. Kortom, bent u op zoek naar een gezellig avondje uit met familie, vrienden, uw vereniging of bedrijf? Dan is Hendriks Bowling the place to be!

Wij verhuren tennis, squash, bowling- en kegelbanen tegen aantrekkelijke uurtarieven.

Wij zijn ook het adres voor div. feesten o.a. jubileumfeest, verjaardagen en communiefeest. Tevens div. vergaderruimtes.

DSC00470
DSC00461
DSC00457
DSC00449
DSC00447
DSC00177
DSC00306
Website van sportlocatie >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >