Nieuwe sportaanbieders en sportinheerlen.nl

Veel verenigingen en organisaties hebben het in corona-tijd moeilijk gehad om leden te werven, laat staan behouden. Toch horen wij gelukkig ook geluiden van verenigingen die het afgelopen jaar een flinke toename hebben gezien. Ook ontstaan er nieuwe initiatieven.

The Climbing Corner en Fit20
Twee van deze nieuwe initiatieven zijn The Climbing Corner (In de Cramer) en Fit20 (Akerstraat Heerlen). Bij The Climbing Corner kun je terecht voor de ultieme boulder-ervaring. Klim tot een hoogte van 4,5 meter via routes op verschillende niveaus. Fit20 biedt een nieuw concept van beweging aan, waarbij onder persoonlijke en deskundige begeleiding alle spiergroepen getraind worden. Door de gekoelde ruimte is het mogelijk om in je gewone kleding te sporten.

Sportinheerlen.nl
Kijk voor meer informatie over deze twee nieuwe aanbieders, of voor vele andere sportaanbieders, op www.sportinheerlen.nl. Is jouw vereniging of organisatie hier nog niet (goed) terug te vinden? Of zijn hier andere vragen over? Neem dan contact op met Thijs van Veen via tvanveen@alcander.nl.

Hier is overigens ook een mogelijkheid voor subsidie te vinden, waarmee ledenbehoud of aanwas gestimuleerd kan worden. Ook informatie hierover kan via Thijs van Veen opgevraagd worden.

Actueel

Onderzoek over sport- en cultuurbehoefte

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >