Veilig sportklimaat

Onlangs vond er een inventarisatie plaats onder sportaanbieders in de gemeente. Hierin werd nagegaan met welke doelgroepen verenigingen en overige aanbieders verder aan de slag willen gaan en werd interesse gepeild in drie thema’s: armoede, vrijwilligersbeleid en veilig sportklimaat.

Gezien de interesse in de genoemde thema’s zullen deze de komende tijd verder opgepakt worden, beginnend met het veilig sportklimaat.

Bijeenkomst veilig sportklimaat
Op woensdag 22 juni vindt om 19.00 uur een bijeenkomst plaats. Locatie ligt op het moment van schrijven nog niet vast, echter is het wel al mogelijk interesse door te geven via tvanveen@alcander.nl. Overige informatie ontvangt u dan per e-mail.

Op deze avond bespreken we o.a.:
- Grensoverschrijdend gedrag;
- VOG;
- Vertrouwenspersoon;
- Stappenplan om te komen tot een veilige sportomgeving;
- Vervolg op deze avond.

Geen mogelijkheid om te komen, maar toch interesse? Geef dit dan ook door, dan kijken wij later of we toch iets voor u kunnen betekenen.

Overige thema’s en doelgroepen
De partijen die de inventarisatie in hebben gevuld, ontvangen hier op een later moment verder bericht over. Heeft uw vereniging of organisatie niet gereageerd, maar is er toch interesse in de drie thema’s of om meer te doen voor bepaalde doelgroepen (jeugd & jongeren, volwassenen & senioren en speciale doelgroep)? Neem dan contact op met Thijs van Veen via 06-4314 1282 of tvanveen@alcander.nl.

Actueel

Onderzoek over sport- en cultuurbehoefte

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >