30 november 2021

Sportcafé - uitstel

Vanwege de aangescherpte maatregelen die op vrijdag 26 november zijn aangekondigd, kan het sportcafé van dinsdag 14 december helaas niet doorgaan. Deelnemers die zich al aan hadden gemeld zijn per e-mail geïnformeerd.

Wanneer het weer mogelijk is hopen wij graag met betreffende partijen in gesprek te gaan over het onderwerp samenwerken en elkaar weten te vinden.

Heb je jouw vereniging of organisatie nog niet aangemeld, maar is er wel interesse in het onderwerp? Dan kan dat nog steeds doorgegeven worden.
Ook wanneer jullie hulp nodig hebben bij het toepassen van de laatste maatregelen, of als je op een andere manier iets voor bijvoorbeeld jongeren binnen de vereniging of organisatie wilt betekenen, kan contact opgenomen worden met Thijs van Veen, verenigingsondersteuner van Heel Heerlen Beweegt (06-4314 1282 of tvanveen@alcander.nl).

Omdat wij nog niet weten hoe de verdere maatregelen zich ontwikkelen, blijven de sportcafé’s in januari op de planning staan. T.z.t. wordt hier verder over gecommuniceerd. Opgeven hiervoor blijft dus nog mogelijk.

Actueel

Winnaars Nationale Sportinnovator Prijs 2023: ‘Een (sociaal) veilig sportklimaat’ bekend

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >