7 april 2021

Sportnetwerk

Alle organisaties die zich bezighouden met sportondersteuning en sportstimulering in Heerlen hebben de handen ineengeslagen om de sector Sport in Heerlen beter te kunnen ondersteunen. Deze organisaties vormen het SportNetwerk van Heerlen. Op deze pagina vindt je de relevante contactinformatie en kun je direct contact zoeken om mee te doen, informatie te krijgen of een eigen project in te dienen.

Alle partijen zijn op de hoogte van de meest relevante zaken en kunnen je waar nodig doorverwijzen naar de juiste instantie of contactpersoon.

Sportakkoord Heerlen: Ben je een interessant project tegengekomen waaraan je graag wilt deelnemen, wil je zelf graag een project indienen of meer informatie ontvangen over subsidies in het Sportakkoord en voorwaarden om mee te doen, neem dan contact op met Gioya.

Gemeente Heerlen: Heb je vragen over vergunningen, huur accommodaties, financiën, subsidies e.d. zoek dan contact met Saskia.

Heel Heerlen Beweegt: Klik hier voor meer informatie over de activiteiten van Heel Heerlen Beweegt of neem rechtstreeks contact op met Jessie.

Iedereen kan Sporten Parkstad: Voor alle vragen en projecten omtrent sporten met een beperking is Chantal de aangewezen persoon. Klik hier voor de website van Iedereen kan Sporten Parkstad.

Sportraad Heerlen: Wil je meepraten over sport in Heerlen of signaleer je zaken waar je meer aandacht voor wilt vragen, neem dan contact op met de sportraad.

Coöperatie Samen Winnen Coöperatie van Heerlense binnen- en buitensportverenigingen die gezamenlijk inkopen en aanbestedingen doen en daardoor aanzienlijk besparen op kosten en in aanmerking komen voor de regeling Bouw en Onderhoud Sport Accommodaties (BOSA). Ook clubs zonder eigen gebouw kunnen hier hun voordeel mee doen. Binnensportclubs kunnen bijv. subsidie ontvangen voor de aankoop van sportmaterialen. Klik hier voor meer informatie.

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >