13 augustus 2021

Heel Heerlen Beweegt tijdens de Nationale Sportweek

Beste vereniging,

In september vindt de Nationale Sportweek plaats. Om precies te zijn van 17 t/m 26 september. Het thema dit jaar is “sport doet iets met je”. Gedurende deze week worden door heel Nederland activiteiten georganiseerd door gemeentes, sportbedrijven en sportaanbieders.

Heel Heerlen Beweegt wilt in deze week sport en bewegen extra onder de aandacht brengen. Dit doen wij door onder andere activiteiten te organiseren voor verschillende doelgroepen in samenwerking met sportaanbieders. Ook willen wij het (bestaande) sportaanbod van Heerlense sportaanbieders gaan promoten.

Dit kunnen wij doen binnen ons eigen netwerk. Wij hebben een website en zijn actief op Facebook, Instagram, en LinkedIn. Verder hebben wij diverse ingangen bij basisscholen, middelbare scholen, buurtorganisaties, JENS en Heerlen STAND-BY!

Organiseren jullie tijdens de Nationale Sportweek al extra activiteiten? Of stellen jullie bestaande groepen open voor niet-leden? Én willen jullie hiervoor extra promotie? Laat het ons dan weten! Stuur dan een promotiefilmpje, flyer, poster, etc. naar info@heelheerlenbeweegt.nl. Vermeld de praktische informatie en andere handige zaken. Wij plaatsen dan jullie info op onze socials en zorgen dat de informatie de juiste doelgroep(en) bereikt.

Gratis Webinars voor sportclubs tijdens Nationale Sportweek

Tijdens de Nationale Sportweek bieden NOC*NSF en NL Actief gratis Webinars aan. Wil jouw sportclub zich ontwikkelen op het gebied van inclusief sporten en bewegen, positieve sportcultuur en/of verduurzaming? Meld je dan aan voor een of meerdere Webinars. De Webinars bevatten praktijkgerichte handvatten en er is voldoende ruimte voor vragen, zodat je na je deelname meteen aan de slag kunt voor jouw vereniging.

Benieuwd naar wat wij doen?

Gelukkig hebben wij al het genoegen gehad om met velen van jullie te mogen samenwerken. Voor diegenen die ons nog niet (goed) kennen; Heel Heerlen Beweegt voert het sportstimuleringsbeleid van de gemeente Heerlen uit. Dit doen wij in samenwerking met maatschappelijke partners zoals jullie, de sportaanbieders. Op onze website vinden jullie alle informatie over ons.

Willen jullie ons helpen groeien? Volg ons dan op op Facebook, Instagram, en/of LinkedIn en promoot ons binnen jullie vereniging. Zo kunnen wij samen steeds meer inwoners van de gemeente Heerlen bereiken om te stimuleren tot sport en bewegen.

Actueel

Winnaars Nationale Sportinnovator Prijs 2023: ‘Een (sociaal) veilig sportklimaat’ bekend

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >