Sportstimulering Heel Heerlen Beweegt

De sportconsulenten willen graag dat heel Heerlen in beweging komt. Iedereen, van jong tot oud. De consulenten zorgen er onder andere voor dat de Heerlense jeugd met veel verschillende vormen van sport en bewegen in aanraking komen. Zo kunnen zij ontdekken welke sport of beweegactiviteit het beste bij hem of haar past. Voorbeelden van activiteiten zijn o.a. naschoolse sportlessen op de basisschool en evenementen zoals de Koningsspelen. Daarnaast werken zij gebiedsgericht en ondersteunen sportaanbieders, scholen en zorginstellingen bij het in beweging brengen van u als Heerlenaar. Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen of hun gehele programma? Neem dan een kijkje op heelheerlenbeweegt.nl.

Sportconsulenten van Alcander

Jessie van Wijk

Projectmanager team Sport Alcander/ Sportconsulent sport en zorg Heerlen / Regioconsulent Iedereen Kan Sporten Parkstad

Jessie houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor mensen met een beperking in geheel Heerlen (stadsbreed). Daarbij zoekt zij de samenwerking met verenigingen, speciaal onderwijs, zorginstellingen, etc. Daarnaast coördineert Jessie het team sportconsulenten in Heerlen inhoudelijk.

Email: jvanwijk@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748472

Christian Froijen

Sportconsulent Heerlen Centrum/ MSP/ GMS/ Eikenderveld

Christian houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in deze wijken, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc), in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Verder organiseert Christian diverse schoolsportevenementen.

Email: cfroijen@alcander.nl
Tel. nr: 06-38757618

Brigitte Rademakers

Sportconsulent Heerlerheide

Brigitte houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in Heerlerheide, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc), in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Jaarlijks organiseert zij met meerdere partijen een tweetal 50+ fietstochten.

Email: bramakers@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748473

Vivian Boesten

Sportconsulent Aarveld/ Bekkerveld/ Heerlerbaan/ Welten/ Molenberg

Vivian houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in deze wijken, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc) in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Verder is Vivian actief op het gebied van sportstimulering binnen het IBE en andere stedelijke evenementen.

Email: vboesten@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748482

Joep Souren

Sportconsulent Hoensbroek

Joep houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in Hoensbroek, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc) in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Daarnaast organiseert hij trajecten voor kinderen met een beweegachterstand.

Email: joepsouren@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748476

Damien Kies

Sportconsulent Heerlerheide/ Heerlen Zuid

Damien houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in Heerlerheide en bepaalde wijken in Heerlen Zuid, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc) in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Daarnaast organiseert Damien diverse evenementen, zoals de Koningsspelen en de Challenge i.s.m. de middelbare scholen.

Email: dkies@alcander.nl
Tel. nr: 06-51895096

Patrick Smeets (Senior Actief)

Coördinator Senior Actief in Heerlen

Patrick houdt zich in Heerlen bezig met senioractief, het Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO).
Programma Senior Actief

Email: psmeets@alcander.nl
Tel. nr: 06-38757597

Blijf op de hoogte via Facebook

Downloads

Sport en beweegaanbod Heerlen centrum

Sport en beweegaanbod Heerlen Zuid en Centrum

Sport en beweegaanbod Heerlerheide

Sport en beweegaanbod Hoensbroek

Actueel

Webinars voor bestuurlijk en technisch kader

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Corona Helpdesk voor sportclubs - Huis voor de Sport Limburg

meer lezen >