Sportstimulering Heel Heerlen Beweegt


Een leven lang sporten en bewegen voor alle inwoners van Heerlen.

De sportconsulenten van Heel Heerlen Beweegt willen graag dat heel Heerlen in beweging komt. Iedereen, van jong tot oud, met of zonder beperking. De consulenten zorgen er onder andere voor dat de Heerlense jeugd met veel verschillende vormen van sport en bewegen in aanraking komt. Zo kunnen zij ontdekken welke sport of beweegactiviteit het beste bij hen past. Voorbeelden van activiteiten zijn o.a. naschoolse sportlessen op de basisschool en evenementen zoals de Koningsspelen en beweegweek.

Daarnaast werken zij gebiedsgericht en ondersteunen sportaanbieders, scholen en zorginstellingen bij het in beweging brengen van u als Heerlenaar. Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen of hun gehele programma? Neem dan een kijkje op de website van Heel Heerlen Beweegt. Of blijf op de hoogte via Facebook, Instagram en LinkedIn.

Sportconsulenten van Heel Heerlen Beweegt

Jessie van Wijk

Projectmanager Heel Heerlen Beweegt (Alcander)

Jessie houdt zich voornamelijk bezig met de inhoudelijke coördinatie en de aansturing van het team.

Email: jvanwijk@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748472

Thijs van Veen

Verenigingsondersteuner

Thijs zal vanuit zijn rol als verenigingsondersteuner verenigingen voorzien van informatie en advies, maar ook bijvoorbeeld kansen op het gebied van samenwerking of andere verenigingszaken bespreken.

Email: tvanveen@alcander.nl
Tel. nr: 06-43141282

Christian Froijen

Sportconsulent Naschoolse Sport.

Christian houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van sportactiviteiten voor de basisschooljeugd zoals naschoolse sportaanbod, de Koningsspelen en het Straatvoetbaltoernooi. Dit doet hij voornamelijk voor scholen uit Heerlerheide, GMS, MSP, Molenberg, Zeswegen en Eikenderveld.

Email: cfroijen@alcander.nl
Tel. nr: 06-38757618

Brigitte Rademakers

Sportconsulente Heerlerheide en Hoensbroek

Brigitte houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor volwassen en ouderen in Heerlerheide en Hoensbroek. In deze wijken is zij het aanspreekpunt voor wijksport. Verder organiseert zij jaarlijks met meerdere partijen een tweetal 50+ fietstochten, de Koningsspelen en kijkt ze met samenwerkingspartners zoals Jens en Heerlen Stand-By! Naar samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van sport en bewegen.

Email: bramakers@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748473

Vivian Boesten

Sportconsulent Aarveld, Bekkerveld, Coumerveld, Douve Weien, Heerlerbaan, Welten en Benzenrade.

Vivian houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in bovenstaande wijken, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc) in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Verder is Vivian actief op het gebied van sportstimulering rondom stedelijke evenementen zoals Wintertijd en het Beachvolleybal toernooi.

Email: vboesten@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748482

Joep Souren

Sportconsulent Hoensbroek

Joep houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in Hoensbroek, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc) in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Ook is Joep actief met sportstimulering voor middelbare scholieren en organiseert hij activiteiten zoals de Challenge en kennismakingslessen. Verder pakt hij samen met Damien een stukje communicatie op.

Email: joepsouren@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748476

Damien Kies

Sportconsulent MSP, GMS en Molenberg

Damien houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in bovenstaande wijken, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc) in samenwerking met maatschappelijke partners uit de buurt. Daarnaast organiseert Damien diverse evenementen, zoals de Koningsspelen en de beweegweek en ondersteund hij Brigitte met de fietstocht.

Email: dkies@alcander.nl
Tel. nr: 06-51895096

Rachel de Bie

Sportconsulente Eikenderveld en Zeswegen

Rachel houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor volwassen en ouderen in bovenstaande wijken. Dit doet zij in samenwerking met partners vanuit de wijk. Verder is Rachel verantwoordelijk voor een stukje Zorgsport, waarbij een samenwerking plaats vindt met JENS en Heerlen Stand-By!.

Email: rdebie@alcander.nl
Tel. nr: 06-28511763

Marc Wanders

Sportconsulent wijkevenementen

Marc houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van wijksportevenementen in ieder gebied van Heerlen. Verder ondersteund Marc zijn collega's bij de begeleiding van Fontys Partnerships stagiairs en een stukje communicatie.

Email: mwanders@alcander.nlwanders@alcander.nl
Tel. nr: 06-43141286


Patrick Smeets (Senior Actief)

Coördinator Senior Actief in Heerlen

Patrick houdt zich in Heerlen bezig met senioractief, het Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO).

Email: psmeets@alcander.nl
Tel. nr: 06-38757597

Klik hier voor het Programma Senior Actief of ga naar de Website voor een online overzicht.

Actueel

Beleidsregel sport 2022

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >