Sportstimulering Heel Heerlen Beweegt

Een leven lang sporten en bewegen voor alle inwoners van Heerlen.

De sportconsulenten van Heel Heerlen Beweegt willen graag dat heel Heerlen in beweging komt. Iedereen, van jong tot oud, met of zonder beperking. De consulenten zorgen er onder andere voor dat de Heerlense jeugd met veel verschillende vormen van sport en bewegen in aanraking komt. Zo kunnen zij ontdekken welke sport of beweegactiviteit het beste bij hen past. Voorbeelden van activiteiten zijn o.a. naschoolse sportlessen op de basisschool en evenementen zoals de Koningsspelen en beweegweek.

Daarnaast werken zij gebiedsgericht en ondersteunen sportaanbieders, scholen en zorginstellingen bij het in beweging brengen van u als Heerlenaar. Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen of hun gehele programma? Neem dan een kijkje op de website van Heel Heerlen Beweegt. Of blijf op de hoogte via Facebook, Instagram en LinkedIn.

Sportconsulenten van Heel Heerlen Beweegt

Jessie van Wijk

Projectmanager Heel Heerlen Beweegt (Alcander)

Jessie houdt zich bezig met de inhoudelijke coördinatie en de aansturing van het team.

Email: jvanwijk@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748472


Thijs van Veen
Verenigingsondersteuner

Thijs zal vanuit zijn rol als verenigingsondersteuner verenigingen voorzien van informatie en advies, maar ook bijvoorbeeld kansen op het gebied van samenwerking of andere verenigingszaken bespreken.

Email: tvanveen@alcander.nl
Tel. nr: 06-43141282


Vivian Boesten

Sportconsulent Volwassenen in de wijken: Geheel Hoensbroek, Aarveld, Bekkerveld, Caumerveld, Douve Weien, Heerlerbaan, Welten en Benzenrade

Vivian houdt zich bezig met sportstimulering voor volwassenen in de bovenstaande wijken. Dit doet zij in samenwerking met maatschappelijke partners uit de buurt zoals buurtpunten van Heerlen STAND-BY! en de buurtorganisaties.

Email: vboesten@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748482


Joep Souren

Sportconsulent jeugd en jongeren - voortgezet onderwijs en evenementen

Joep houdt zich bezig met sportstimulering voor middelbare scholieren. Verder organiseert hij diverse evenementen zoals de Koningsspelen op sportpark Varenbeuk en wijksportevenementen voor Hoensbroek & Heerlerheide.

Email: joepsouren@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748476


Damien Kies

Sportconsulent jeugd en jongeren - sportieve schoolomgeving

Damien houdt zich bezig met de sportieve schoolomgeving, waar hij met scholen uit aangewezen gebieden kijkt hoe zij een sportievere omgeving kunnen creëren. Daarnaast organiseert Damien diverse evenementen, zoals de Koningsspelen en wijksportevenementen.

Email: dkies@alcander.nl
Tel. nr: 06-51895096


Rachel De Bie

Sportconsulent Volwassenen in de wijken: Geheel Heerlerheide, Zeswegen-Nieuw Husken, Eikenderveld, GMS, MSP en Molenberg

Rachel houdt zich bezig met sportstimulering voor volwassenen in de bovenstaande wijken. Dit doet zij in samenwerking met maatschappelijke partners uit de buurt zoals buurtpunten van Heerlen STAND-BY! en de buurtorganisaties. Verder organiseert ze nog de Koningsspelen in Heerlen Zuid bij Sportpark A Gene Bek en de 50PLUS Fietstocht.

Email: rdebie@alcander.nl
Tel. nr: 06-28511763


Marc Wanders

Sportconsulent Jeugd en jongeren - naschoolse sport / Beweegcoach HealthyLIFE

Marc houdt zich bezig met het organiseren van naschools sportaanbod. Dit doet hij voornamelijk voor scholen uit Hoensbroek en Heerlerheide. Verder is Marc beweegcoach binnen het leefstijlprogramma HealthyLIFE.

Email: mwanders@alcander.nl
Tel. nr: 06-43141286


Patrick Smeets (Senior Actief)

Coördinator Senior Actief in Heerlen

Patrick houdt zich in Heerlen bezig met senioractief, het Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO).

Email: psmeets@alcander.nl
Tel. nr: 06-38757597

Klik hier voor het Programma Senior Actief of ga naar de Website voor een online overzicht.

Actueel

Winnaars Nationale Sportinnovator Prijs 2023: ‘Een (sociaal) veilig sportklimaat’ bekend

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >