Sportstimulering Heel Heerlen Beweegt


Een leven lang sporten en bewegen voor alle inwoners van Heerlen.


De sportconsulenten van Heel Heerlen Beweegt willen graag dat heel Heerlen in beweging komt. Iedereen, van jong tot oud. De consulenten zorgen er onder andere voor dat de Heerlense jeugd met veel verschillende vormen van sport en bewegen in aanraking komt. Zo kunnen zij ontdekken welke sport of beweegactiviteit het beste bij hem of haar past. Voorbeelden van activiteiten zijn o.a. naschoolse sportlessen op de basisschool en evenementen zoals de Koningsspelen.

Daarnaast werken zij gebiedsgericht en ondersteunen sportaanbieders, scholen en zorginstellingen bij het in beweging brengen van u als Heerlenaar. Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen of hun gehele programma? Neem dan een kijkje op heelheerlenbeweegt.nl of blijf op de hoogte via Facebook.nl/Heelheerlenbeweegt

Sportconsulenten van Alcander

Jessie van Wijk

Projectmanager Heel Heerlen Beweegt (Alcander)

Jessie houdt zich voornamelijk bezig met de inhoudelijke coördinatie en de aansturing van het team.

Email: jvanwijk@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748472

Christian Froijen

Sportconsulent Zeswegen, Nieuw-Husken en Eikenderveld.

Christian houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in bovenstaande wijken, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc), in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Verder organiseert Christian diverse schoolsportevenementen zoals de Koningsspelen en het schoolvoetbal.

Email: cfroijen@alcander.nl
Tel. nr: 06-38757618

Brigitte Rademakers

Sportconsulent Heerlerheide

Brigitte houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in Heerlerheide, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc), in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Jaarlijks organiseert zij met meerdere partijen een tweetal 50+ fietstochten en kijkt ze met samenwerkingspartners zoals Jens en Heerlen Stand-By! Naar samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van sport en bewegen.

Email: bramakers@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748473

Vivian Boesten

Sportconsulent Aarveld, Bekkerveld, Coumerveld, Douve Weien, Heerlerbaan, Welten en Benzenrade.

Vivian houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in bovenstaande wijken, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc) in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Verder is Vivian actief op het gebied van het organiseren van de Koningspelen en sportstimulering binnen stedelijke evenementen zoals het Beachvolleybal toernooi.

Email: vboesten@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748482

Joep Souren

Sportconsulent Hoensbroek

Joep houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in Hoensbroek, maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen (volwassenen, ouderen, etc) in samenwerking met andere partijen uit de buurt. Daarnaast organiseert hij trajecten voor kinderen met een beweegachterstand en is hij vakleerkracht bewegingsonderwijs op een basisschool binnen de gemeente

Email: joepsouren@alcander.nl
Tel. nr: 06-14748476

Damien Kies

Sportconsulent MSP, GMS en Molenberg

Damien houdt zich voornamelijk bezig met sportstimulering voor de jeugd in bovenstaande wijken maar is daarnaast ook actief voor andere doelgroepen zoals leerlingen van het voortgezet onderwijs. Daarnaast organiseert Damien diverse evenementen, zoals de Koningsspelen en de Challenge i.s.m. de middelbare scholen.

Email: dkies@alcander.nl
Tel. nr: 06-51895096

Patrick Smeets (Senior Actief)

Coördinator Senior Actief in Heerlen

Patrick houdt zich in Heerlen bezig met senioractief, het Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO).

Email: psmeets@alcander.nl
Tel. nr: 06-38757597

Klik hier voor het Programma Senior Actief of ga naar de Website voor een online overzicht.

Downloads

Sport en beweegaanbod Heerlen centrum

Sport en beweegaanbod Heerlen Zuid en Centrum

Sport en beweegaanbod Heerlerheide

Sport en beweegaanbod Hoensbroek

Actueel

versoepelingen coronamaatregelen per 28 april a.s.

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Corona Helpdesk voor sportclubs - Huis voor de Sport Limburg

meer lezen >