FemFit Outdoor Training

Hi Ladies in en rond Parkstad!

Ben je op zoek naar een uitdagende bootcamp voor alleen vrouwen? Kom dan naar de FemFit Outdoor. De lessen vinden plaats rondom de Weltervijver in Heerlen maar we wisselen zo nu en dan van locatie ergens tussen Heerlen en de Brunssummerheide. Onder begeleiding van een gecertificeerd bekkenfysiotherapeut wordt kracht en uithoudingsvermogen in de heerlijke buitenlucht getraind.

Alle vrouwen zijn welkom; vrouwen die pas zwanger zijn, vrouwen die recent bevallen zijn (>12 weken geleden) maar ook vrouwen die al veel langer bevallen zijn en óók vrouwen die nog nooit zwanger zijn geweest! Iedereen is dus welkom als je maar een vrouw bent ;-).

Wij raden wel aan als je zwanger bent om naast de FemFit de ZwangerFit te volgen. Omdat wij ervaren zijn met sporten met zwangeren kun je veilig deelnemen aan de FemFit als je zwanger bent. Ben je recent bevallen (<12 weken) dan raden wij aan eerst de MaMaFit te volgen. Je lichaam moet eerst voldoende hersteld zijn om aan de FemFit deel te kunnen nemen.

De bootcamp duurt 45 minuten en gaat in principe altijd door. Als het regent zoeken we een beschut plekje en tegen kou kun je je kleden! Er gaat niks boven sporten in de natuur! De work-out wordt gegeven op woensdagavond om 20.00 en zaterdagochtend om 09.30.

Meld je snel aan want een proefles is gratis!

Femfit 2
Bekkencentrum logo
Femfit foto
Website van sportaanbieder >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >