SV Marathon

SV Marathon is een sportvereniging gelegen op Heerlerbaan.

Wij zijn een vereniging waar jong en oud terecht kan voor lichamelijke ontspanning.

Ons aanbod bestaat uit recreatieve gymnastiek voor jongens en meisjes, ouder & kindgym, kleutergym, wedstrijd- turnen voor jongens en meisjes, Dance-mix, Free Running, Body- Balance, Zumba en Body- training.

V Marathon is een vereniging die al meer dan 70 jaar bestaat. Behalve dat we sportieve ontspanning bieden, is de sociale factor van groot belang. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. We hebben een breed palet aan sportbeoefening waarbij iedereen iets van zijn/haar gading kan vinden. Daarnaast biedt de vereniging die ruim 300 leden heeft ook regelmatig andere activiteiten aan, zoals een kerstmiddag, revue en zomerkamp.

Ook op wedstrijdniveau heeft de vereniging al mooie prestaties geleverd zowel op Limburgs niveau als op districts- en landelijk niveau. Wij bieden onze jeugd (hulp)leiding aan zich binnen de vereniging te ontwikkelen middels het volgen van cursussen.

Kortom, het is een vereniging waar iedereen zich thuis voelt. De activiteiten vinden plaats op meerdere locaties: Gymzaal Vullingsweg en in verband met de sloop van de gymzaal aan de Corisbergweg op Heerlerbaan, zijn wij gedurende de bouw van de nieuwe BMV, verhuisd naar: Flexiforum, Spekhofstraat 15, 6466 LZ Kerkrade-West.

Website van sportaanbieder >

Actueel

Maatschappelijke Dienst Tijd Sport

meer lezen >

Meer over sport in Heerlen

Lees hier meer achtergrondinformatie over sport in Heerlen.

meer lezen >

In de spotlight

Nieuw in Heerlen : Verenigingsondersteuning

meer lezen >